Hoe werkt de ontzorging?

Bij Aspen Media House helpen wij jou de top van de zoekresultaten te bereiken door het plaatsen van de juiste samenstelling van links op relevante platformen.

Je krijgt toegang tot je eigen portal
1. Je krijgt toegang tot je eigen portal

Draai meerdere projecten tegelijkertijd en blijf te allen tijde op de hoogte van de status.

Portal aanvragen

 Voer de gewenste target-URL’s, de anchors en het budget in
2. Voer de gewenste target-URL’s, de anchors en het budget in

Per project kun je een budget instellen en meerdere target-URL’s en anchors invoeren. Ook kun je het budget openlaten, dan komen wij met een voorstel.

Je ontvangt een linkbuildstrategie op maat
3. Je ontvangt een linkbuildstrategie op maat

Wordt binnen een dag opgepakt. Forecast op basis van big data. Er wordt ook gekeken naar de haalbaarheid (concurrentie, randvoorwaarden, content). Ook bepalen wij per landingspagina de anchortekstvariatie van de te plaatsen links.

Links worden geplaatst door onze specialisten binnen ons publishernetwerk
4. Links worden geplaatst door onze specialisten binnen ons publishernetwerk

Onze specialisten zoeken binnen ons netwerk van aangesloten publishers relevante platformen om (artikel)links op te plaatsen. Meer dan 2.000 hogere autoriteitplatformen, 3.500 SEO-blogs en tienduizenden dochterpagina’s van startpaginadomeinen.

Dagelijkse monitoring van geplaatste links
5. Dagelijkse monitoring van geplaatste links

Ons systeem controleert of de juiste target-URL’s en anchorteksten worden gebruikt in de geplaatste links. Ook wordt periodiek gecheckt of de links nog live staan.

Overzicht geplaatste links
6. Overzicht geplaatste links

Uiteraard ontvang je na afronding van ieder project een overzicht met de geplaatste links.

7. Linkeffect rapportage

Op dagelijkse basis meet onze tooling de rankings van meerdere keywords per landingspagina. Dit in combinatie met de exacte registratie van wanneer links worden geplaatst stelt ons in staat om middels linkeffectmetingen exact de impact te meten van de door ons geplaatste links. Deze rapportages kunnen wij ook whitelabel aanleveren.

Bekijk linkeffectmeting

Vraag direct jouw eigen portal aan!

Laat je gegevens bij ons achter en wij zorgen dat er een portal voor jou wordt aangemaakt, zodat je snel aan de slag kunt met het behalen van topposities.

Portal aanvragen